Åbningstider


Man-Ons:
09.00 til 15.00
 
Torsdag:
09.00 til 14.00
 
Fredag:
09.00 til 12.30
 

 

Hvem er vi!
Klik her

Se vores videoer:
Klik her

Se vores billeder:
Klik her

Se vores facebook side:
Klik her

Kødsalg

 Oplysninger og vejledning omkring partering og afhentning af kød fra Stensved Slagtehus.

 

Når I køber fersk ungkvæg, lam og/eller gris hos os i 1/8 – 1/4 – 1/2 eller 1/1 (det er kun ungkvæg der kan bestilles i 1/8 og 1/4), skal denne procedure følges:

  • Først ringer/mailer I til os, med fulde navn, adr. tlf. og cpr. nr.(cpr. nr. skal oplyses, da vi er en kommunal virksomhed hvor al handel med private forgår med cpr. nr) samt oplysninger om, hvilken slags kød I ønsker at bestille, hvorefter vi sender en mail, om at bestillingen er modtaget.
  • Når tiden er til at vi skal slagte, vil I modtage en ny mail, hvor I skal bekræfte jeres bestilling. Her vil der også stå, hvornår jeres kød er klar til afhentning hos Stensved Slagtehus.
  • Herefter skal I gå ind på Stensved Slagtehus hjemmeside, hvor I skal oplyse, om hvilken udskæringer I ønsker.

 

Gå ind på deres hjemmeside under http://slagterbeierogknudsen.dk/RETURSLAGTNING/index.html her går I ned til hvor der stå udskæring dokument kreaturer, udskæring dokument lam eller udskæring dokument grise efter hvad i har bestilt af kød hos os. I vil så komme ind på en bestillingsside hvor I skal udfylde et udskæringsskema og sende(tryk send nederste i skemaet) Punkt: Dyrenes CHR nr. Skal I se bort fra og priser vedr. partering skal I lig ledes se bort fra, da det er inkl. i vores priser:) Når man køber 1/8-1/4-1/2 og 1/1 dyr, så er den vægt man få oplyst og skal betale for, er vægten på dyret, når det hænger på krog. Der vil være et svind ved selve udskæringen, knogler, fedt, sener, kirtler mm. på 10-15 procent.

 Nyt: Vi kan nu tilbyde, at I kan få skåret og pakket kødet i vakuumpakket butiksstørrelser(skal skrives i supplerende oplysninger nederste på bestillingsskemaet). Der vil være en merpris for dette på 13-kr. pr. kg  kalv og gris og 15-kr. pr. kg.  lam. Kødet vil kunne hentes på Rohavegård i frossen tilstand(så længe der er lagerplads) her skal der været lavet en aftale med os inden det bestilles hos slagteren.

Er der spørgsmål, er I velkomme til at skrive eller ringe.

Mvh. os fra Rohavegård

Strandbakken 142

4700 Næstved

Mail. sosni@naestved.dk Tlf. 55 44 33 53