Åbningstider


Man-Ons:
09.00 til 15.00
 
Torsdag:
09.00 til 14.00
 
Fredag:
09.00 til 12.30
 

 

Hvem er vi!
Klik her

Se vores videoer:
Klik her

Se vores billeder:
Klik her

Se vores facebook side:
Klik her

Hvem er vi!

Rohavegård er en del af NSV.

Hvem er NSV

 Beskæftigelses- og Aktivitetscenter også kaldet NSV – dækker over et større geografisk område, fordelt inden for Næstveds bygrænse. Da man på NSV beskæftiger sig med brugere med forskellige handicap og forskellige brugerprofiler spænder stedet over en varieret vifte af tilbud som beskyttet beskæftigelse, ungdomstilbud, aktivitets – og samværstilbud samt uddannelse til unge med særlige behov og funktionsuddannelsestilbud.Denne bredde i tilbuddene giver øgede muligheder for, at målrette tilbuddet efter den enkelte borgers ønsker og forudsætninger. Tilbuddene til den enkelte bruger kan sammensættes i en kombination af de forskellige tilbud der ydes på stedet.

Endvidere er der på stedet interne og eksterne praktikker, samt samarbejde med det ordinære arbejdsmarked med henblik på at etablere arbejdspladser på særlige vilkår.

Pædagogik og etik

På Rohavegård arbejdes der pædagogisk efter, at sætte brugeren i centrum med udgangspunkt i den enkeltes behov, ønsker og kompetencer. Der tages generelt hensyn på brugerens frie valg.

Den anerkendende tilgang er en bevidst arbejdsmetode på stedet. Således fokuseres der på det positive, og på brugerens styrker for derigennem. at finde den enkeltes ressourcer og bygge videre på dette. Der arbejdes bevidst efter, at sætte sig i brugerens sted og derfra opbygge relationer og forståelse for den enkeltes ønsker.

Personalet sætter ambitionsniveauet efter brugerens funktion og ressourcer, idet det set i forhold til brugerens handicap ikke altid er sikkert at der skal ske en udvikling men, at det kan være ligeså vigtigt at vedligeholde.

Ligeledes er man på stedet opmærksomme på, at give brugeren den støtte der er behov for og ikke tage over, men med respekt møde brugeren der, hvor han/hun er med sin personlighed og evt. udvikling i handicap.

 

Om Rohavegård.

På Rohavegård har vi mange aktiviteter, her i blandt egen produktion af div. produkter som vi også sælger.

Økologi er sund fornuft. For os er det positivt at flere og flere har får øjne op for økologien. Det er både set i forhold til at beskytte naturen og dyrenes trivsel, men også for vores egen sundhed.

Ud over at vi lægger stor vægt på det økologiske, er det også vigtigt for os at vores produkter er af den bedste kvalitet og smagen er i top.

Salg af Økologiske bruges varer:

Vi sælger garn, spundet af uld fra vores egne får.
Man kan også købe strikkevarer som ligeledes er strikket af egen uld.
Vi har endvidere salg af lammeskind og honning.

Vi afholder også  julemarked (Se under Arrangementer)

Opdræt af Økologisk Limousine kvæg:

Om sommeren går Limousine kvæget frit på marker og enge. Om vinteren kan de tages ind i stalden. Her skal kvæget gå løs og have god plads.
Vi har valgt at vores kvæg skal på mark hver dag.

Besøg os på

Rohavegård
Strandbakken 142
Klinteby 4700 Næstved
Tlf. Nr. 55 44 33 53

Vi Glæder os til at se jer.