Åbningstider


Man-Ons:
09.00 til 15.00
 
Torsdag:
09.00 til 14.00
 
Fredag:
09.00 til 12.30
 

 

Hvem er vi!
Klik her

Se vores videoer:
Klik her

Se vores billeder:
Klik her

Se vores facebook side:
Klik her

Forårsmarked 26. maj 2018

Forårsmarked

Lørdag d. 26-05-2018 Kl. 10.00 – 16.00 

 

Så er det forår, alt pibler frem, dyrene er glade og vores små lam hopper rundt i det grønne græs. Så kom og oplev livet på landet. Ud over dyrene, kan man få et kig i stalden, gå en tur i marken og se vores store drivhus indefra. Der vil også være en masse gratis aktiviteter til både børn og voksne f.eks. pandekager lavet over åben ild, snobrød i vores bålhytte og plant-selv din egen solsikke.

 

I vores store aktivetstelt er der lagt op til en masse sjov og leg, her vil man kunne prøve at se, hvad man kan finde i høet, prøve at gætte hvad der i følekassen (her kan 3 heldige vinde 2 pakker hakket kød hver). I teltet kan man også spille bordfodbold, billard og ringspil og udenfor aktivetsteltet, vil der også være lagt op til leg og hygge. Har man lyst til en rundvisning på gården, står vores borgere klar. Her vil I kunne komme helt tæt på de dyr vi har, såsom køer, grise, får med lam og klappe-geder. Vi vil også byde på kaffe, te, saftevand og smagsprøver af vores kød.

 

Vi har desuden en gårdbutik, hvor man kan købe krydderurter i potte, piletræer, lys, garn, færdig strikkede produkter osv. Gårdbutikken har også salg af brugskunst, som er årstids og højtidsbestemt. Fra vores fryserum kan man købe vores Økologiske Kød.

 

I er meget velkomne til at tage en madkurv med, som I kan nyde i det grønne her på gården. 

Vi ser frem til denne dag og håber meget at I vil kigge forbi og få en dejlig og oplevelsesrig dag sammen med os.

Strandbakken 142, Klinteby, 4700 Næstved

Tlf. 55443353

www.rohavegård.dk